×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Koning WA krijgt Wilhelmus in nieuw jasje in Luxemburg

  VIDEO: Koning WA krijgt Wilhelmus in nieuw jasje in Luxemburg

  Het is protocol: bij aanvang van het staatsbezoek worden volksliederen gespeeld van de beide landen. Luxemburg gaf als verrassing een andere wending aan het Wilhelmus.


  Prinses Beatrix zal de versie al bekend in de oren klinken, want ook bij haar laatste staatsbezoek werd het zo gespeeld. Overigens heeft Luxemburg ook 'De Wilhelmus', dat wordt gespeeld ter ere van de groothertog. Het is aan het begin te horen.

  23 mei 2018 - 18:44