×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Koning filmt dochter op weg naar eerste schooldag

  Kort dagje voor prinses Ariane

  Video: Koning filmt dochter op weg naar eerste schooldag

  Prinses Ariane is vandaag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag begonnen aan haar middelbare schooltijd. De koning filmde zijn jongste dochter toen zij vanaf paleis Huis ten Bosch aan haar fietstocht naar school begon. Ariane is de derde dochter die naar Sorghvliet. Amalia zit inmiddels in de vijfde en Alexia in de derde.

  Een lange dag was het voor de 12-jarige prinses niet. Ze hoefde alleen maar haar boeken op te halen en mocht daarna, met de boeken in het kratje voor op de fiets, weer naar huis. School adviseerde haar die boeken meteen ook te kaften, maar in feite begint de school voor Ariane pas volgende week echt. In de eerste week is er een introductie voor de nieuwkomers met onder andere een kamp.

  Copyright: Z.M. de Koning

  2 september 2019 - 13:54