×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Koning filmt dochter op weg naar eerste schooldag

  Kort dagje voor prinses Ariane

  Video: Koning filmt dochter op weg naar eerste schooldag

  Prinses Ariane is vandaag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag begonnen aan haar middelbare schooltijd. De koning filmde zijn jongste dochter toen zij vanaf paleis Huis ten Bosch aan haar fietstocht naar school begon. Ariane is de derde dochter die naar Sorghvliet. Amalia zit inmiddels in de vijfde en Alexia in de derde.

  Een lange dag was het voor de 12-jarige prinses niet. Ze hoefde alleen maar haar boeken op te halen en mocht daarna, met de boeken in het kratje voor op de fiets, weer naar huis. School adviseerde haar die boeken meteen ook te kaften, maar in feite begint de school voor Ariane pas volgende week echt. In de eerste week is er een introductie voor de nieuwkomers met onder andere een kamp.

  Copyright: Z.M. de Koning

  2 september 2019 - 13:54