×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verwarring over ontbrekende baard van koning op kerstfoto

  "Wat jammer zonder baard"

  Verwarring over ontbrekende baard van koning op kerstfoto

  De dinsdag gedeelde kerstfoto en groet van koning Willem-Alexander en zijn gezin kreeg veel positieve reacties op Instagram.


  Wel waren er ook verwarde en teleurgestelde volgers die zich afvroegen waar de veelbesproken baard van de koning is gebleven. Die werden al gauw gerustgesteld door anderen dat het kiekje al in mei is genomen in Sevilla.

  “Wat jammer zonder baard. Stond zo gaaf”, luidde een reactie. “Ik snap dat veel mensen een kale kin aan “chique” koppelen, maar wat mij betreft mag hij ten alle tijde “Viking” zijn!”, vond een ander. Ook werd het gezin overladen met de beste wensen.

  Op de foto dragen Máxima en dochters Amalia, Alexia en Ariana traditionele flamencojurken. Willem-Alexander is gehuld in een pak en heeft een nog kale kin. Zijn inmiddels beroemde baard kweekte hij later in de zomer.

  De familie plaatste de foto dinsdag op sociale media en deelde de beste wensen in het Nederlands, Engels, Spaans, Fries en Papiaments. Ze waren in Sevilla omdat Willem-Alexander en Máxima elkaar twintig jaar geleden in de Spaanse stad leerden kennen.

  24 december 2019 - 16:12