×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verhuizing gezin koning vertraagd

  Gerenoveerd paleis even open voor media

  Verhuizing gezin koning vertraagd

  Hoewel de eerste verhuiswagens bij paleis Huis ten Bosch zijn gesignaleerd, lijkt het voornemen van de koning om met zijn gezin in de kerstvakantie te verhuizen niet te worden gehaald.


  Momenteel is men begonnen met de inhuizing. De verhuizing van het gezin is begin 2019 voorzien maar dit wordt pas bekend gemaakt als de Oranjes er inmiddels wonen. Ook dan zullen er nog afrondende werkzaamheden in het paleis en de tuin plaatsvinden. Daarbij moet gedacht worden aan wat laatste schilder- en inrichtingswerkzaamheden. Naar verwachting zijn deze laatste afrondingswerkzaamheden in de loop van het voorjaar klaar. Dan komt er ook een gelegenheid voor de media om Paleis Huis ten Bosch te bezoeken, zo heeft de RVD laten weten.

  Het koninklijk gezin zal zich ook moeten inschrijven bij de gemeente Den Haag maar dat zal geen persoment zijn. Een formeel afscheid van Wassenaar, waar het gezin jarenlang op Landgoed De Horsten woonde, is niet voorzien. Wat er met villa Eikenhorst gaat gebeuren, alsmede met de Marechaussee-post bij de villa is nog niet bekend.

  2 januari 2019 - 19:30