×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Van Vollenhoven zelf ook een Vroege Vogel

  Pieter roept op te stemmen

  Van Vollenhoven zelf ook een Vroege Vogel

  Pieter van Vollenhoven is een fan van het radioprogramma Vroege Vogels. De echtgenoot van prinses Margriet roept via Twitter op het VARA-programma over natuur en milieu te steunen bij de verkiezing voor de Gouden Radioring. Als u dit programma een warm hart toedraagt, dan moet u even op dit programma stemmen."";De stembussen voor de tweede stemronde voor de Gouden RadioRing 2018 zijn woensdagochtend geopend. Behalve Vroege Vogels zijn ook Evers Staat op (538), The Friday Move (BNR), Somertijd (Radio 10) en Club Ondersteboven (Slam) genomineerd. Vorig jaar won het NPO-programm Ekdom in de Ochtend. Oud-presentator Janine Abbring is heel blij met de steun van Pieter voor het programma. Omg kijk, zelfs royalty zegt het!!"", laat ze weten via Twitter. Vroege vogels heeft meer BN'ers die groot fan zijn, zoals cabaretier Jochem Myjer."""


  image_622381274.png

  30 januari 2019 - 16:10