×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-lezers: Pauw's Oranje Quiz!


  Graag nodigt BNNVARA alle Royalty-lezers en -fans uit om aankomende woensdag aanwezig te zijn bij de de speciale Pauw uitzending met Pauw's Oranje Quiz! Deze uitzending wordt op woensdag vast opgenomen en op Koningsdag uitgezonden. Tijdens de uitzending zijn er verschillende schrijvers, politici, acteurs etc aanwezig die tegen elkaar de quiz spelen.

  Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het wordt een oerhollandse gezellige middag met gratis bier en bitterballen.

  Locatie: Westergasterrein
  Datum: 31 januari 
  Tijd aanwezig: 16:15 uur 
  Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
  Minimumleeftijd: 16 jaar

  Geïnteresseerden kunnen gratis tickets bestellen via:https://tvtickets.nl/producties/pauws-oranje-quiz/

  Op = op!

  23 april 2018 - 17:53