×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-lezers: Pauw's Oranje Quiz!


  Graag nodigt BNNVARA alle Royalty-lezers en -fans uit om aankomende woensdag aanwezig te zijn bij de de speciale Pauw uitzending met Pauw's Oranje Quiz! Deze uitzending wordt op woensdag vast opgenomen en op Koningsdag uitgezonden. Tijdens de uitzending zijn er verschillende schrijvers, politici, acteurs etc aanwezig die tegen elkaar de quiz spelen.

  Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het wordt een oerhollandse gezellige middag met gratis bier en bitterballen.

  Locatie: Westergasterrein
  Datum: 31 januari 
  Tijd aanwezig: 16:15 uur 
  Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
  Minimumleeftijd: 16 jaar

  Geïnteresseerden kunnen gratis tickets bestellen via:https://tvtickets.nl/producties/pauws-oranje-quiz/

  Op = op!

  23 april 2018 - 17:53