×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

  Uitnodiging voor alle Royalty-lezers: Pauw's Oranje Quiz!


  Graag nodigt BNNVARA alle Royalty-lezers en -fans uit om aankomende woensdag aanwezig te zijn bij de de speciale Pauw uitzending met Pauw's Oranje Quiz! Deze uitzending wordt op woensdag vast opgenomen en op Koningsdag uitgezonden. Tijdens de uitzending zijn er verschillende schrijvers, politici, acteurs etc aanwezig die tegen elkaar de quiz spelen.

  Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het wordt een oerhollandse gezellige middag met gratis bier en bitterballen.

  Locatie: Westergasterrein
  Datum: 31 januari 
  Tijd aanwezig: 16:15 uur 
  Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
  Minimumleeftijd: 16 jaar

  Geïnteresseerden kunnen gratis tickets bestellen via:https://tvtickets.nl/producties/pauws-oranje-quiz/

  Op = op!

  23 april 2018 - 17:53