×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitnodiging De Wereld Draait Door Beatrix editie

  Uitnodiging De Wereld Draait Door Beatrix editie

  Voor iedereen die het leuk vindt om zijn of haar kennis over onze prinses Beatrix te delen, geldt de volgende uitnodiging van BNNVARA.


  'Graag nodigen wij jullie lezers uit om volgende week woensdag (31-1) aanwezig te zijn bij de DWDD-special! Deze uitzending staat geheel in het teken van de 80-jarige verjaardag van Prinses Beatrix. Tijdens deze uitzending wordt er teruggeblikt met verschillende tafelgasten en wordt er een speciale Prinses Beatrix Quiz gespeeld.
   

  Hieronder alle informatie op een rijtje:
   

  Locatie: Westergasterrein
  Datum: 31 januari 
  Tijd aanwezig: 16:30 uur 
  Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
  Minimumleeftijd: 16 jaar
   

  Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geïnteresseerde lezers kunnen mailen naar publiek@tvtickets.nl'

  26 januari 2018 - 14:44