×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede nieuwjaarsontvangst in paleis

  Tweede nieuwjaarsontvangst in paleis

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden woensdag hun tweede nieuwjaarsontvangst in het Koninklijk Paleis in Amsterdam.


  Nadat ze gisteren Nederlandse genodigden over de vloer hadden gehad, is het vandaag tijd voor de buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties.

  Ook vandaag zijn opnieuw prinses Beatrix, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig. Koningin Máxima reist na de nieuwjaarsontvangst door naar Zwolle. Daar opent ze vanmiddag de Bio-beurs in de IJsselhallen. Het is de vakbeurs voor de biologische sector.

  Het paleis op de Dam gaat 20 januari weer een week open voor bezoekers, om rond de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix (29 januari – 6 februari) weer dicht te gaan.

  17 januari 2018 - 12:09