×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Terug in de tijd: het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima

  Even zwijmelen

  Terug in de tijd: het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima

  Op 2 februari vierde het koningspaar hun turquoise huwelijk. En omdat het Valentijnsdag is, zwijmelen we graag even terug naar die dag van 18 jaar geleden. Kijk je mee?


  Dé traan

  Tijdens de dienst pinkte Máxima een traan weg tijdens het optreden van Carel Kraayenhof. Zijn vertolking van de Argentijnse tango ‘Adiós Nonino’ ontroerde ook de kijkers thuis. De titel van het muziekstuk betekent ‘vaarwel vadertje’. Het lied was niet alleen een verwijzing naar de Argentijnse roots van Máxima, maar ook naar de afwezigheid van haar vader tijdens de ceremonie. Jorge Zorreguieta was namelijk minister tijdens het omstreden regime van oud-dictator Jorge Videla en was daarom niet welkom op de bruiloft van zijn dochter.

  Bron: YouTube Koninklijk Huis

  14 februari 2020 - 15:00