×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Taart van fruit en chocola voor Beatrix

  Taart van fruit en chocola voor Beatrix

  De patissiers van banketbakkerij Landwaart in Maartensdijk hebben een speciale verjaardagstaart voor prinses Beatrix gemaakt.


  De taart werd gisteren in een doorzichtige cadeauverpakking bezorgd op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche waar Beatrix haar tachtigste verjaardag vierde.

  De taart is een mix van fruit en chocola. Bovenop de taart staat een fotolijstje met daarin een eetbare afbeelding van de prinses zelf. Naast de taart kreeg de prinses een pakket vol groente.

  Beatrix vierde haar tachtigste verjaardag gisteren in besloten kring met familie en vrienden. Zaterdag doet ze dat nog eens over met een groter feest met genodigden in het Paleis op de Dam.

  1 februari 2018 - 09:25