×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Steeds minder Nederlanders kijken troonrede

  Nieuwe koning was een kijkcijferhit

  Steeds minder Nederlanders kijken troonrede

  De liveregistratie van Prinsjesdag heeft dit jaar 904.000 kijkers getrokken. Dat is iets minder dan vorig jaar toen 923.000 mensen naar de koninklijke rijtoer en de troonrede van koning Willem-Alexander in de Ridderzaal keken. De NOS-uitzending staat op de negende plaats op de lijst van 25 tv-programma’s die de meeste kijkers trokken, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

  In 2013, toen Willem-Alexander pas een paar maanden koning was, werd een kijkcijferrecord geboekt. Toen keken bijna 1,5 miljoen mensen naar Prinsjesdag. Dat was destijds de best bekeken registratie in tien jaar.

  In de afgelopen jaren schommelde het aantal kijkers tussen de 905.000 en 1,2 miljoen mensen.

  18 september 2019 - 09:56