×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Staatsbezoek aan Luxemburg afgerond

  Staatsbezoek aan Luxemburg afgerond

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vandaag aan het begin van de middag vanaf vliegveld Findel aan het einde van hun staatsbezoek vertrokken uit Luxemburg.


  'Onze historische vriendschap en hechte samenwerking zijn tijdens dit staatsbezoek verstevigd!', luidt een boodschap van koning Willem-Alexander op de Instagram-pagina van het Koninklijk Huis. 'Heel veel dank voor de hartelijke ontvangst'.

  Kort voor vertrek had het koningspaar bij het Groothertogelijk Paleis in de stad officieel afscheid genomen van gastheer groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Zaterdag al zien beide vorstenparen elkaar weer in Kopenhagen bij het grote gala in Christianborg Slot ter gelegenheid van de 50e verjaardag van kroonprins Frederik.

  Koningin Máxima reist zondag voor een VN-werkbezoek naar India. Op 11 juni beginnen koning en koningin aan drie achtereenvolgende staatsbezoeken aan de Baltische staten Letland, Estland en Litouwen. De koning vroeg de media donderdag om begrip voor het feit dat deze bezoeken elkaar zo snel opvolgen dat het niet mogelijk is alles te volgen.

  25 mei 2018 - 15:30