×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

  Over o.a. haar kleding, moederschap en juwelen.

  Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

  Na het succes van speciale nummers over koninklijke huwelijken, koning Willem-Alexander en koninklijke juwelen, komt Royalty nu met een speciale editie die geheel gewijd is aan koningin Máxima.


  Haar kleding, moederschap en juwelen komen aan bod, maar ook het feit dat ze een grote inspiratiebron voor kunstenaars is. Bijzonder is het kijkje in de Eikenhorst in Wassenaar, de woning van ons koningspaar. De meer dan 250 foto's maken deze editie tot een echt bewaarnummer. De special 'Koningin Máxima', met meer dan 250 foto's, ligt nu in de winkels en is ook te koop in onze webshop.

  13 november 2013 - 15:50