×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mark Rutte: ‘Trots zijn op Koningshuis’

  Mark Rutte: ‘Trots zijn op Koningshuis’

  Koning Willem-Alexander is een symbool van de Nederlandse eenheid, en meer dan een symbool: hij belichaamt die eenheid in al zijn doen en laten. Premier Mark Rutte zegt dat over koning Willem-Alexander, die nu vijf jaar op de troon zit en vrijdag zijn 51e verjaardag viert.


  Ook internationaal is de koning iemand die ons land op een buitengewone manier vertegenwoordigt, aldus de premier. Hetzelfde geldt in zijn ogen voor koningin Máxima: 'Dus volgens mij mogen we heel trots zijn op het koningshuis. De vijf jaar zijn voorbijgevlogen'.

  Rutte wilde geen vergelijking trekking met de voorgangster van Willem-Alexander, koningin Beatrix, die in 2013 aftrad: 'Als minister-president en drager van de ministeriële verantwoordelijkheid ben ik terughoudend in het maken van vergelijkingen'.

  26 april 2018 - 16:55