×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Recordaantal bezoekers Koninklijk Paleis

  Ruim 30.000 bezoekers meer dan in 2018

  Recordaantal bezoekers Koninklijk Paleis

  Voor de zomermaanden staat een expositie over de geschiedenis van het gebouw op de agenda.


  In totaal kwamen er 314.833 bezoekers uit binnen- en buitenland, maakte het paleis donderdag bekend. In 2018 stond de teller op bijna 280.000.

  LEES OOK:

  Ontvangstpaleis

  Het gebouw op de Dam is het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Daarbuiten is het zo veel mogelijk opengesteld voor het publiek. In 2019 waren de deuren 255 dagen geopend. Ook dit jaar is het paleis veelvuldig open voor publiek en komen er weer verschillende tentoonstellingen.

  Bron: ANP

  24 januari 2020 - 09:07