×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Race-zege voor Bernhard van Oranje

  Broer PC wordt derde

  Race-zege voor Bernhard van Oranje

  Prins Bernhard heeft een mooie rentree in de autosport gemaakt. De tweede zoon van prinses Margriet was enige tijd uit de roulatie is geweest vanwege zijn ziekte (non-hodginlymfoon).


  Samen met zijn teamgenoot Ricardo van der Ende werd hij met hun Ekris BMW M3 tweede in de eerste, nachtelijke race van het Europees GT4-weekeinde op het Italiaanse circuit van Misano. Doordat de Italiaanse racewinnaars met hun Ginetta niet meetellen voor  het EK is het Racing Team Holland-duo zijn seizoen aldus begonnen met een zege. 
  Bernhard vertelde na afloop: 'Qua tempo had ik ervoor kunnen gaan om Manuel Lasagni die sterk kwam aandringen, achter me te houden. Omdat hij niet voor het kampioenschap rijdt, nam ik geen risico. Ik wilde onze eerste overwinning niet op het spel zetten. Dus koos ik ervoor mij niet te laten opjagen en hem voorbij te laten.' Zijn broer Pieter-Christiaan eindigde met zijn teamgenoot Simon Knap als vijfde, maar in het EK-klassement als derde.

  11 mei 2014 - 11:46