×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Puppy’s geboren op de Eikenhorst

  Puppy’s geboren op de Eikenhorst

  Het koninklijk gezin heeft zondag wat te vieren. Op de Eikenhorst werden zeven labradorpuppies geboren, zo meldt het hof via Instagram. Koning Willem-Alexander maakte zelf de twee gepubliceerde foto's van de kleine viervoeters.


   

  "Het zijn 4 mannetjes en 3 vrouwtjes. De pups en moeder Nala maken het goed", staat bij het bericht. "Eén hondje blijft op de Eikenhorst wonen. Voor de andere 6 broertjes en zusjes is – als ze groot genoeg zijn – een ander warm thuis gevonden."

  Het koninklijk gezin had twee labradors. Naast Nala woont ook Skipper op de Eikenhorst.

  24 juni 2018 - 17:04