×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Viktória weet raad met insectenjurk in Carré

  Prinses deelt geheim Ode aan de Natuur

  Prinses Viktória weet raad met insectenjurk in Carré

  Prinses Viktória heeft op Instagram het geheim verklapt achter haar bijzondere insectenjurk. Die droeg de schoondochter van prinses Irene en echtgenoot van prins Jaime de Bourbon de Parme afgelopen maandag bij de Ode aan de Natuur die in Koninklijk Theater Carré werd gehouden ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van Irene.

  “Ik zocht naar passende kleding voor dit evenement”, aldus prinses Viktória, die samen met Jaime in Zwitserland woont waar de prins werkt voor de VN-vluchtelingenorganisatie UNCHR. Op Google zocht ze naar ‘insectenjurk’ en op die manier wist ze de tweedehandsjurk op de kop te tikken. Alleen, toen het kledingstuk arriveerde, bleek het drie maten te klein te zijn. Viktória, zo vertelde ze, wist daar wel raad mee. Ze ging naar de naaister in haar Zwitserse dorp en vroeg haar wat stof van de onderkant te halen en daarmee de jurk aan de achterkant te vergroten.

  Zo gezegd, zo gedaan. “Je jurk past me nu perfect”, aldus Viktória, die het resultaat in Carré ook trots kon laten zien. Wel betaalde ze voor het aanpassen twee keer zoveel als de jurk zelf had gekost, “maar het was elke cent waard”.

  21 september 2019 - 07:16