×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

  Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

  Prinses Margriet is woensdag afgereisd naar Arnhem om een bezoek te brengen aan het Sportcentrum Papendal. Ze maakte daar kennis met de Nederlandse sporters die in maart meedoen aan de Paralympische Spelen in Sochi. Dat heeft de RVD bekendgemaakt. De zus van prinses Beatrix is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Ze kreeg een rondleiding over het terrein, maakte kennis met een aantal van de sporters en ze werd bijgepraat over de voorbereidingen van de Paralympische Spelen. De Paralympische Spelen vinden plaats van 7 tot en met 16 maart 2014.


  30 oktober 2013 - 19:59