×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mabel bedient gasten AmsterdamDiner

  De prinses serveerde de eerste gang

  Prinses Mabel bedient gasten AmsterdamDiner

  Prinses Mabel heeft in Amsterdam de eerste gang van het AmsterdamDiner geserveerd. Het jaarlijkse evenement om geld in te zamelen voor aidsbestrijding werd in AFAS Live gehouden.

  Nadat de gasten buiten het aperitief en het voorgerecht hadden genuttigd, verplaatste het gezelschap zich naar binnen voor de rest van het diner.

  Prinses Mabel serveerde de eerste gang en kreeg hulp van minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel).

  Het benefietdiner werd voor de 27ste keer gehouden. Nadat de gasten zijn uitgegeten, kunnen ze nog tot in de kleine uurtjes dansen in de Amsterdamse AFAS Live.

  26 mei 2019 - 10:46