×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien vertrekt

  Na 10 jaar weg bij Stichting Lezen & Schrijven

  Prinses Laurentien vertrekt

  Prinses Laurentien stopt als bestuursvoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven, die ze zelf 10 jaar geleden heeft opgericht. Dat heeft de stichting zaterdag bekendgemaakt. Na 10 jaar vindt de prinses het tijd voor iets anders. Ze wordt opgevolgd door oud-minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt. Lezen & Schrijven is opgericht om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen.


  9 november 2013 - 08:21