×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

  Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

  Prinses Laurentien heeft dinsdag samen met leerlingen uit groep 7 van Basisschool de Bolster uit Amersfoort het startschot gegeven van het actieprogramma GoDo.


  De prinses ging na de lancering, die plaatsvond in museum CORPUS, met de kinderen in gesprek over een gezonde leefstijl. Met GoDo gaan kinderen met hun ouders aan de slag om gezonder te leven en zich beter te voelen. Het programma met acties en challenges hoopt gezinnen te inspireren tot gezonde voeding, meer bewegen en ontspannen.

  Initiatiefnemers van GoDo zijn Albert Heijn, FrieslandCampina en Missing Chapter Foundation, de organisatie die door Laurentien is opgericht.

  25 september 2018 - 18:32