×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

  Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

  Prinses Laurentien heeft dinsdag samen met leerlingen uit groep 7 van Basisschool de Bolster uit Amersfoort het startschot gegeven van het actieprogramma GoDo.


  De prinses ging na de lancering, die plaatsvond in museum CORPUS, met de kinderen in gesprek over een gezonde leefstijl. Met GoDo gaan kinderen met hun ouders aan de slag om gezonder te leven en zich beter te voelen. Het programma met acties en challenges hoopt gezinnen te inspireren tot gezonde voeding, meer bewegen en ontspannen.

  Initiatiefnemers van GoDo zijn Albert Heijn, FrieslandCampina en Missing Chapter Foundation, de organisatie die door Laurentien is opgericht.

  25 september 2018 - 18:32