×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Christina wilde geen rouwkleding

  Video: kleurrijke begrafenisstoet

  Prinses Christina wilde geen rouwkleding

  De koninklijke familie heeft op het terrein van paleis Noordeinde afscheid genomen van prinses Christina, die afgelopen week op 72-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van botkanker.

  Opvallend was dat prinses Christina instructies had achtergelaten om bij haar afscheid geen rouwkleding te dragen. Zelf hield ze erg van felle kleuren en ook haar laatste tocht moest vooral met kleur zijn, niet alleen zwarte rouwkleding.

  In de de begrafenisstoet liepen Christina’s kinderen direct achter de kist, gevolgd door de prinsessen Beatrix, Irene en Margriet en de heer Van Vollenhoven. Daarna kwam het Koningspaar en de rest van de Koninklijke Familie. Christina wordt vandaag in besloten kring gecremeerd.

  22 augustus 2019 - 12:46