×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Christina heeft botkanker

  Prinses Christina heeft botkanker

  Prinses Christina, de jongste zus van prinses Beatrix, heeft botkanker. Dat meldt de RVD. De prinses voelt zich naar omstandigheden goed.


  In het najaar van 2017 is gebleken dat Prinses Christina botkanker heeft. Sinds afgelopen winter is haar conditie stabiel. Ze voelt zich daarom naar omstandigheden goed. Prinses Christina beschouwt haar ziekte als een chronische conditie waar zij goed mee kan leven. De prinses doet onder meer aan Danza Vitale, waarin ze ook cursussen geeft. Christina heeft drie kinderen met haar ex-man Jorge Guillermo: Bernardo, Nicolas en Juliana.

  20 juni 2018 - 16:12