×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix naar pleeggrootouderdag

  Beatrix ontmoet pleeggrootouders en pleegkinderen

  Prinses Beatrix naar pleeggrootouderdag

  Prinses Beatrix gaat op woensdagochtend 6 november naar de pleeggrootouderdag van Stichting Belangenbehartiging Pleeggrootouders Nederland in Alkmaar. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekend.

  De stichting werd in 2008 opgericht en zet zich in voor grootouders die 24 uur per dag, zeven dagen per week voor hun kleinkinderen zorgen. De organisatie staat pleeggrootouders bij met raad en daad en probeert anderen bewust te maken van de taak die zij als opvoeder vervullen.

  Prinses Beatrix woont de opening van het evenement bij en spreekt aansluitend met enkele pleeggrootouders en pleegkleinkinderen over hun ervaringen. Ook bezoekt zij activiteiten waar pleegkleinkinderen tijdens deze dag aan deelnemen.

  22 oktober 2019 - 14:36