×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix naar Armando-expositie in Wassenaar

  Prinses Beatrix naar Armando-expositie in Wassenaar

  Prinses Beatrix woont volgende maand de opening bij van de tentoonstelling Armando in Museum Voorlinden in Wassenaar. De expositie toont schilderijen, sculpturen en poëzie van de eerder dit jaar overleden kunstenaar.


  De expositie omvat een groot overzicht van Armando's werk, van de jaren zestig tot en met de meest recente schilderijen. Voorlinden heeft meer dan veertig werken van zijn hand in de collectie.

  Armando overleed op 1 juli op 88-jarige leeftijd. Hij ontmoette Beatrix enkele keren. Zo kreeg hij in 2009 uit handen van de toenmalige koningin een koninklijke onderscheiding en in 2004 waren ze beiden aanwezig bij de opening van het nieuwe Museum Oud Amelisweerd in Bunnik, waar veel werk van Armando tentoon werd gesteld.

  15 oktober 2018 - 15:32