×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane mag acht kaarsjes uitblazen

  Derde dochter koningspaar jarig

  Prinses Ariane mag acht kaarsjes uitblazen

  De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is jarig. Prinses Ariane wordt vrijdag acht.


  Ariane Wilhelmina Máxima Ines kwam op 10 april 2007 ter wereld in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Ze woont met haar zussen en ouders in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. Ze gaat naar de Openbare Bloemcampschool.

  Ze is de derde in de lijn van troonopvolging. Haar oudste zus Amalia is in december elf geworden, prinses Alexia wordt in juni tien.

  De drie prinsesjes doen later deze maand mee met Koningsdag. De koninklijke familie bezoekt dan Dordrecht.

  10 april 2015 - 07:36