×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Prinses Aminah en Dennis Verbaas rennen in Fun Run

  VIDEO: Prinses Aminah en Dennis Verbaas rennen in Fun Run

  Prinses Aminah van de Maleisische deelstaat Johor heeft zaterdagmorgen met haar oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Nederlandse echtgenoot Dennis, deelgenomen aan de Fun Run van vijf kilometer om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding en een gezonde levenswijze te bevorderen.


  Prinses Aminah, enige dochter van sultan Ibrahim van Johor, gaf samen met haar schoonzus Khaleeda, de echtgenote van de kroonprins, ook het startschot voor de 'Power Run' van tien kilometer. Vanwege de warmte was de start al zaterdagochtend om acht uur.

  Aan de twee wedrennen namen 2500 mensen deel, zo liet het perskantoor van het paleis weten. Er werd bijna 650.000 ringgit, zo'n 140.000 euro opgehaald voor de Admiral Johor Cancer Foundation. Na afloop deelden prinses Aminah, Dennis en haar schoonzus ook prijzen uit aan de winnaars, en poseerden ze gewillig voor selfies met de deelnemers.

  Aminah en Dennis Verbaas, die in Maleisië door het leven gaat als Dennis Muhammad Abdullah, zijn volgende maand een jaar getrouwd.

  28 juli 2018 - 14:19