×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Pieter-Christiaan geeft startschot Singelloop

  Primeur voor het Leidse hardloopevenement

  Prins Pieter-Christiaan geeft startschot Singelloop

  Prins Pieter-Christiaan heeft vrijdagavond het startschot gegeven voor de 44e editie van de Singelloop in Leiden. De prins, zelf een fervent hardloper, deelde voorafgaand aan de loop al een foto van een nog leeg parcours op Twitter.

  Het is voor het eerst dat een lid van het koninklijk huis het startschot voor de renners van de Singelloop geeft. Dat Pieter-Christiaan de eerste is, is een logische keuze. De prins is lid van Atletiek Leiden en heeft zelf meerdere marathons gelopen.

  Tijdens de Singelloop rennen de deelnemers een rondje langs de Leidse singels. De route is in totaal zeven kilometer.

  6 april 2019 - 07:43