×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Pieter-Christiaan geeft startschot Singelloop

  Primeur voor het Leidse hardloopevenement

  Prins Pieter-Christiaan geeft startschot Singelloop

  Prins Pieter-Christiaan heeft vrijdagavond het startschot gegeven voor de 44e editie van de Singelloop in Leiden. De prins, zelf een fervent hardloper, deelde voorafgaand aan de loop al een foto van een nog leeg parcours op Twitter.

  Het is voor het eerst dat een lid van het koninklijk huis het startschot voor de renners van de Singelloop geeft. Dat Pieter-Christiaan de eerste is, is een logische keuze. De prins is lid van Atletiek Leiden en heeft zelf meerdere marathons gelopen.

  Tijdens de Singelloop rennen de deelnemers een rondje langs de Leidse singels. De route is in totaal zeven kilometer.

  6 april 2019 - 07:43