×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita vieren kanten huwelijk met etentje

  Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita vieren kanten huwelijk met etentje

  Maandagavond vierden prins Pieter-Christiaan en zijn echtgenote Anita hun dertienjarig oftewel kanten huwelijk. Ze deden dat met een etentje bij een tapasrestaurant in de Haagse binnenstad.


  Door Rick Evers

  Het was maandag dertien jaar geleden dat prins Pieter-Christiaan, derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, in de Grote of St. Jeroenskerk in Noordwijk het ja-woord gaf aan Anita Theodora van Eijk. Twee dagen eerder, op 25 augustus 2005, trouwden ze al voor de wet in Apeldoorn. 

  Prins Pieter-Christiaan zette van het etentje twee foto's op zijn Instagram. Het restaurant waar ze dineerden, Tapisco, is een nieuw restaurant van sterrenchef Marcel van der Kleijn waar Spaanse en Portugese hapjes en wijnen centraal staan. De eye-catcher in het restaurant is de bar die in het middelpunt van de ruimte staat, met erboven zes rijpende Spaanse hammen.

   

  #13jaar #getrouwd #tapisco # denhaag #happy

  Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

   

  ♥️x13 -:))))

  Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

  28 augustus 2018 - 11:09