×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Maurits beschermheer SAIL Amsterdam

  Neemt roer over van koning Willem-Alexander

  Prins Maurits beschermheer SAIL Amsterdam

  Prins Maurits neemt het roer over van zijn neef Willem-Alexander als beschermheer van Stichting SAIL Amsterdam. Dat maakte de organisatie achter het bekende maritieme evenement woensdag bekend.


  SAIL Amsterdam liet weten verheugd te zijn met de aanstelling van de prins, vooral vanwege zijn grote affiniteit met het evenement en zijn nautische ervaring. Maurits vervulde zijn dienstplicht bij de marine, waar hij op dit moment nog reserve-officier is.

  Willem-Alexander legde zijn beschermheerschappen, waaronder die van SAIL Amsterdam, neer bij zijn aantreden als koning.

  SAIL wordt eens in de 5 jaar georganiseerd in Amsterdam en duurt 5 dagen. De komende editie vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus 2015.

  16 juli 2014 - 14:38