×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry zegt bezoek aan Amsterdam af

  De hertog bezoekt Invictus Games Den Haag

  Prins Harry zegt bezoek aan Amsterdam af

  Prins Harry heeft zijn bezoek aan Amsterdam voor volgende week afgeblazen. Wel reist de aankomend vader vooralsnog donderdag gewoon naar Den Haag. Dat meldt The Telegrpah.

  Het bezoek aan Nederland werd woensdag aangekondigd. De hertog van Sussex komt naar Den Haag vanwege de aftrap van de Invictus Games. Hij is bedenker en beschermheer van dat internationale sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De prins is zelf Afghanistan-veteraan. “Wij hebben geen afmelding van prins Harry voor de Invictus Games gehad, dus we gaan ervan uit dat hij komt”, zegt een woordvoerder van de Invictus Games. Ook prinses Margriet is hierbij aanwezig. De reden van het bezoek aan Amsterdam was nog niet bekendgemaakt.

  Harry en zijn vrouw Meghan verwachten rond deze tijd hun eerste kind. In Groot-Brittannië gaat het gerucht dat de baby al geboren zou zijn.

  3 mei 2019 - 18:02