×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry in Amsterdam voor speech

  Prins werkt mee aan initiatief bescherming toeristische bestemmingen

  Prins Harry in Amsterdam voor speech

  Prins Harry is dinsdag voor een kort bezoek in Amsterdam. De hertog van Sussex arriveerde rond 09.15 uur onder grote belangstelling van de media in de hoofdstad om een nieuw project voor de reisbranche te lanceren.

  Harry werkt volgens Buckingham Palace al ruim twee jaar aan het initiatief dat toeristische bestemmingen beter moet beschermen. De prins geeft in de A’dam Toren in een speech meer tekst en uitleg over het project.

  Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat Harry ons land aandoet. Begin mei vloog de prins als kersverse vader naar Den Haag voor de lancering van de Invictus Games, die volgend jaar plaatsvinden in de hofstad. Zoontje Archie was toen pas drie dagen oud.

  3 september 2019 - 09:04