×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Floris grapt: ‘Armin van Buuren heeft het vak van mij geleerd’

  We duiken even in Floris' dj-carrière

  Prins Floris grapt: ‘Armin van Buuren heeft het vak van mij geleerd’

  In zijn studententijd in Leiden begon Floris met het draaien van plaatjes. In discotheek Nexus voegde zich later ook de inmiddels wereldberoemde dj Armin van Buuren toe aan de mixers die graag hun plaatjes gedraaid zagen worden.


  Floris durfde het gisteren absoluut aan om voor een mogelijk miljoenenpubliek (want: openbare live-stream) te draaien. Al is hij na zijn studententijd vooral actief geweest met draaien voor goede doelen, en op feestjes voor vrienden en familie. De prins vertelt bijvoorbeeld dat dochter Magali 5 jaar geleden een ‘discofeest’ wilde voor haar 8ste verjaardag. Zo gezegd, zo gedaan. Floris stofte zijn dj-kennis af, verdiepte zich in wat kinderen tegenwoordig graag horen en draaide een kinderfeestje bij elkaar.

  Lees ook:

  Na dat feestje voor Magali is hij weer wat actiever geworden. Hij is bijvoorbeeld ook te vinden op SoundCloud, een platform waarop startende en gevestigde artiesten hun nieuwe nummers, producties of delen daarvan kunnen delen. Daar – en ook de set van gisteren op Koningsdag – wordt hij behoorlijk goed beoordeeld. En het begon dus allemaal eind jaren 90, in Leiden. In dezelfde club als waar Armin kwam leuren met zijn eerste plaatjes. Floris draaide enkele van die plaatjes en de rest is geschiedenis.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  28 april 2020 - 14:08