×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn weer naar Las Vegas als start-upambassadeur

  Prins Constantijn weer naar Las Vegas als start-upambassadeur

  Prins Constantijn zoekt in zijn functie als speciaal ambassadeur en aanjager van StartUp Delta, vijftig innovatieve techstart-ups die volgend jaar januari met hem meegaan naar Las Vegas voor 's werelds grootste technologievakbeurs, de Consumer Electronics Show. Aanmelden kan tot 21 augustus.


  Prins Constantijn heeft in Nevada al twee keer als 'uithangbord' gediend van het Holland Paviljoen, waar de vijftig uitverkorenen ruimte kunnen huren, en onder één vlag kunnen proberen de aandacht te trekken voor hun vindingen. Op de vakbeurs, die van 8 tot en met 11 januari 2019 wordt gehouden, zijn bijna 4000 bedrijven aanwezig, en er worden zo'n 170.000 bezoekers verwacht uit de hele wereld.

  De start-ups moeten voldoen aan tal van eisen, zo liet de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland maandag weten in de oproep aan de bedenkers van innovatieve en hightechproducten. Zo moeten ze passen bij de thema's die de beurs voor volgend jaar heeft gekozen, zoals sporttechnologie, robotics en e-commerce. Daarnaast komen start-ups in aanmerking die technologieën vertegenwoordigen waarin Nederland zich internationaal onderscheidt.

  31 juli 2018 - 09:18