×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn roept bedrijven op: blijf je facturen betalen!

  Op Twitter toont de prins zich betrokken bij het bedrijfsleven

  Prins Constantijn roept bedrijven op: blijf je facturen betalen!

  We hoorden al meteen van Constantijn, die zich als speciaal gezant voor Nederlandse start-ups veel bezighoudt met het gezond maken en houden van bedrijven. Nu Corona ons land zo treft, deelt hij tips en adviezen via Twitter.


  Hij riep bedrijven – groot en klein – al op onderling solidariteit te tonen. En deelde vorige week een link naar een website die tips geeft om thuiswerken mogelijk te maken.

  De prins roept nu op om vooral rekeningen gewoon te blijven betalen. Hij richt zich wederom tot bedrijven. En vindt dat de Corona-crisis geen excuus is om betalingen uit te gaan stellen. “Dit is funest voor zzp’ers, mkb, start-ups. Draag bij en betaal je rekeningen!”

  Lees ook:

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP, Twitter @constantijn14

  23 maart 2020 - 12:52