×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn reist af naar Las Vegas

  De grootste techbeurs ter wereld

  Prins Constantijn reist af naar Las Vegas

  Prins Constantijn reist in januari af naar Las Vegas voor de CES, de grootste techbeurs ter wereld. Dat maakte hij donderdag bekend tijdens CES Unveiled in Amsterdam. Constantijn gaat samen met staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en vijftig Nederlandse beginnende bedrijven die zich onder meer bezighouden met duurzaamheid, elektrisch vervoer en de stad van de toekomst.”Nederland heeft technologie van wereldklasse en ondernemers die dit graag toepassen om grote globale maatschappelijke uitdagingen aan te pakken”, aldus de prins. “Op CES zal een delegatie van vijftig startups wederom de innovatiekracht van Nederland tonen. Het doel is om hen ervaring te laten opdoen in de VS en contacten te leggen met potentiële investeerders, klanten, partners en distributeurs.”Net als voorgaande jaren staat er een Nederlands paviljoen op de beurs. CES, voluit de Consumer Electronics Show, wordt van 7 tot en met 10 januari gehouden op meerdere plekken in Las Vegas. Het evenement trekt jaarlijks bijna 200.000 bezoekers. Constantijn, aanjager en speciaal ambassadeur van StartUp Delta, stond al eerder op de techbeurs.

  17 oktober 2019 - 15:13