×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn in Den Haag met dochter Trump

  Ivanka en Constantijn bij Global Entrepreneurship Summit

  Prins Constantijn in Den Haag met dochter Trump

  Prins Constantijn heeft bij de Global Entrepreneurship Summit (GES) samen met onder anderen Ivanka Trump en minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel deelgenomen aan de slotsessie van de ondernemerstop. Constantijn is onder meer voorzitter van de organisatie voor Nederlandse startups, Ivanka is adviseur van haar vader, de Amerikaanse president Donald Trump.

  Het trio reikte de prijs uit voor de meestbelovende ondernemer in de competitie om de Global Innovation through Science and Technology (GIST). Winnaar was de Amerikaanse Christina York. Haar bedrijf Spellbound A.R. zet 3D-technologie in om patiënten in ziekenhuizen voor te bereiden op een behandeling.

  Naast Constantijn en Ivanka maakten onder anderen Mastercard-topman Ajay Banga en de Amerikaans staatssecretaris voor Economische Groei Manisha Singh deel uit van het laatste panel.

  Aan de top in Den Haag deden ongeveer 2000 ondernemers, investeerders en politici mee. Na een officiële welkomstgroet maandag ging de top dinsdag officieel van start. Koningin Máxima opende de negende editie van de GES. Woensdag was de tweede en laatste dag.

  Na de GES haastte Ivanka zich nog naar Huis ten Bosch voor een ontmoeting met het koningspaar.

  6 juni 2019 - 10:36