×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Bernhard reikt prijs uit in Harbour Club… en casht tegelijkertijd voor Lymph&Co

  Prins Bernhard reikt prijs uit in Harbour Club… en casht tegelijkertijd voor Lymph&Co

  Prins Bernhard heeft zaterdagavond de JFK Greatest Man Award uitgereikt aan Wilfred Genee. De presentator kreeg de prijs tijdens het JFK Gala in The Harbour Club in Amsterdam overhandigd.


  Tijdens het evenement werd dit jaar geld ingezameld voor Lymph&Co, dat wetenschappelijk onderzoek naar lymfeklierkanker steunt. Prins Bernhard, een zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, richtte de stichting op nadat hij was genezen van lymfeklierkanker.

  Wilfred Genee mag zich na het winnen van de award een jaar lang de succesvolste en meest charismatische man van Nederland noemen. Hij versloeg onder meer Rico Verhoeven, Daan Schuurmans, Victor Mids, Jan Kooijman en Peter Pannekoek.

  7 oktober 2018 - 12:25