×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prachtige foto van prinses Juliana in de sneeuw

  In 1936 genoot ze met vrienden in Igls

  Prachtige foto van prinses Juliana in de sneeuw

  Zo af en toe duikt er een kiekje op van een royal, waar je een spontane glimlach van krijgt. Deze foto van Koningin Wilhelmina met haar dochter Juliana is daar een prima voorbeeld van.


  De zwart-wit foto stamt uit 1936. 7 februari 1936 om precies te zijn. De toenmalige koningin en prinses verbleven, met enkele vrienden, in het Oostenrijkse Igls voor een skivakantie.

  View this post on Instagram

  In februari 1936 verbleven Koningin Wilhelmina, Prinses Juliana en enkele vrienden in het Oostenrijkse Igls. Deze foto van Prinses Juliana met haar moeder Koningin Wilhelmina is gemaakt op 7 februari 1936. Prinses Juliana bleef nog tot ruim boven de tachtig jaar actief op de lange latten. Ook haar dochter Prinses Beatrix skiet nog steeds. Volgende week worden Prinses Beatrix, Koning Willem-Alexander Koningin Máxima en hun dochters weer gefotografeerd tijdens de jaarlijkse fotosessie in Lech. Ook Prins Constantijn, Prinses Laurentien en hun kinderen zijn erbij aanwezig. #TBT #throwbackthursday #Lech #koning #King #WillemAlexander #koningin #Queen #Maxima #Wilhelmina #Prinses #Beatrix #Laurentien #Prins #Constantijn 📸ANP

  A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

  Juliana bleef haar verdere leven fan van de winterse sport, tot ruim boven de 80 heeft ze genoten van het skiën. En zoals bij velen bekend is, heeft haar dochter Beatrix die traditie voortgezet. Beatrix geniet momenteel van de sneeuw in Lech, met haar familie. Houd onze website en social media-kanalen goed in de gaten, want vandaag vindt het beroemde jaarlijkse fotomoment plaats in Lech. Dat belooft weer prachtige beelden van genietende mensen in een winter wonderland op te leveren.

  LEES OOK:

  Bron: Koninklijk Huis. Beeld: Instagram @koninklijkhuis

  24 februari 2020 - 18:50