×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Portret jarige Pieter een grote hit

  Meer dan een half miljoen kijkers

  Portret jarige Pieter een grote hit

  Een portret op NPO 1 van de dinsdag 80 geworden Pieter van Vollenhoven heeft 634.000 kijkers getrokken. De speciale uitzending van de TV Show was daarmee een van de best bekeken programma’s op de late avond.

  De echtgenoot van prinses Margriet vertelde onder meer dat hij merkt dat de jaren beginnen te tellen. “Ik doe m’n best. Ook lichamelijk zijn er nog voldoende hindernissen, maar als je daardoor je geest laat verduisteren is het ook afgelopen. We gaan vrolijk verder”, aldus Van Vollenhoven.

  Naast de jarige job kwamen ook onder anderen de vier zoons van Pieter en Margriet, premier Mark Rutte en oud-premier Jan Peter Balkenende aan het woord.

  1 mei 2019 - 08:35