×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Portret jarige Pieter een grote hit

  Meer dan een half miljoen kijkers

  Portret jarige Pieter een grote hit

  Een portret op NPO 1 van de dinsdag 80 geworden Pieter van Vollenhoven heeft 634.000 kijkers getrokken. De speciale uitzending van de TV Show was daarmee een van de best bekeken programma’s op de late avond.

  De echtgenoot van prinses Margriet vertelde onder meer dat hij merkt dat de jaren beginnen te tellen. “Ik doe m’n best. Ook lichamelijk zijn er nog voldoende hindernissen, maar als je daardoor je geest laat verduisteren is het ook afgelopen. We gaan vrolijk verder”, aldus Van Vollenhoven.

  Naast de jarige job kwamen ook onder anderen de vier zoons van Pieter en Margriet, premier Mark Rutte en oud-premier Jan Peter Balkenende aan het woord.

  1 mei 2019 - 08:35