×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven: ‘Feest zit in jarigen’

  Pieter van Vollenhoven: ‘Feest zit in jarigen’

  Pieter van Vollenhoven is maandag 79 jaar geworden. Viel zijn verjaardag tot 2013 samen met Koninginnedag - lange tijd ook de verjaardag van zijn schoonmoeder Juliana - nu heeft de dag een rustiger karakter.


  Dat beaamde de jarige ook in een zondag verstuurd bericht op Twitter. "Alle 30 Aprillers maken zich nu gereed voor hun grote feestdag! Geen grote orkesten en luid gezang, geen optochten en extra vlaggen, maar het feest zit in de jarigen zelf! Ja… dat is iets om jaloers op te zijn!!", aldus de professor.

  Een van zijn vier zoons verklapte op Koningsdag in Groningen dat er al vooruit wordt gedacht over de viering volgend jaar van de tachtigste verjaardag. Ook eerdere 'kroonjaren' zijn uitbundig gevierd, terwijl Van Vollenhoven in tussenliggende jaren deelde in de festiviteiten voor eerst zijn schoonmoeder en later ook zijn schoonzus koningin Beatrix.

  30 april 2018 - 08:10