×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven bedankt volgers voor tips omtrent vermiste duif

  Hij vond de ring van een duif, maar niet het beestje zelf

  Pieter van Vollenhoven bedankt volgers voor tips omtrent vermiste duif

  Om besmetting met corona te voorkomen, blijft Pieter van Vollenhoven in en om huis. En dat is dan ook de plek waar hij onlangs een duivenringetje vond. Helaas wel zonder de duif zelf. Een zoektocht naar de eigenaar werd ingezet.


  Met bijna 42.000 volgers op Twitter is er altijd wel iemand die raad weet. Pieter van Vollenhoven vroeg zijn volgers gisteren of zij konden helpen. Hij plaatste een foto van de gevonden ring. Naast een paar reacties met grappige ondertoon (‘hoort de ring misschien bij de koninklijke juwelencollectie?’), kwam er ook de tip het registratienummer van de ring in te voeren op een bepaalde website.

  Lees ook:

  Dat heeft gewerkt. Hierna kon van Vollenhoven inderdaad contact opnemen met de juiste duivenhouder. En hem vertellen dat het waarschijnlijk niet best was afgelopen voor zijn jonge duif. De betreffende duif bleek al maanden vermist te zijn.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Twitter @PietervVol

  20 april 2020 - 09:02