×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter-Christiaan tevreden na race

  Pieter-Christiaan tevreden na race

  Prins Pieter-Christiaan heeft zondag een persoonlijk record gelopen op de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Dat maakte hij zelf bekend op sociale media.


  Het was volgens de prins koud, maar hij had het naar zijn zin in zijn voormalige woonplaats. 'Dank voor gastvrijheid en wederom genoten van een van de mooiste parcoursen van Nederland', twitterde Pieter-Christiaan.

  Langs het parcours, dat onder meer voerde langs de Loolaan en Paleis Het Loo, kreeg hij ondersteuning van vader Pieter van Vollenhoven. 'Hier ziet U zoon nummer 3 op de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Hij loopt echt heel mooi en dat heeft hij niet van mij', berichtte Pieter, die op Twitter ook een actiefoto plaatste van de prinselijke deelnemer met startnummer 23167.

  De deelnemers aan de Midwinter Marathon leggen een afstand van 25 kilometer af, door de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Volgens de uitslagendienst finishte Pieter-Christiaan in 1:48.37, en behaalde hij daarmee plek 201 in een deelnemersveld van 2617. In zijn leeftijdsgroep deed hij het nog beter: 33e van de 360. Een dag eerder had de prins in Amsterdam nog deelgenomen aan het verjaardagsfeest van zijn tante Beatrix.

  5 februari 2018 - 09:32