×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter-Christiaan en zoon ‘Pietje’ sporten erop los in Verbier

  Getting there

  Pieter-Christiaan en zoon ‘Pietje’ sporten erop los in Verbier

  Prins Pieter-Christiaan zit niet bepaald stil op vakantie en gebruikt de wintersportvakantie met zijn gezin om zich voor te bereiden op de City Pier City-loop op 8 maart in Den Haag.


  De prins deed op sociale media regelmatig verslag van zijn hardloopactiviteiten in het Zwitserse ski-oord. “Mijn knie houdt het uit”, meldde PC donderdag na zijn laatste loop in Verbier.

  LEES OOK:

  Serieuze afstand

  In het hotel legde hij donderdagavond 4 x 1000 meter af op de loopband. “Ik dacht, laat ik mezelf meteen maar eens testen op een serieuze afstand”, legde de prins uit. “Het voelde goed”, voegde hij eraan toe, maar hij kon wel merken dat hij niet op vlakke Nederlandse bodem liep, maar op 1600 meter hoogte in de Alpen.

  Getting there

  Pieter-Christiaan kreeg in de sportzaal van het hotel morele steun van zijn zoon Pieter, die door zijn vader met een brede grijns ‘Pietje’ werd genoemd. De prins toonde zich optimistisch met hashtags (woorden voorzien van een hekje) als ‘road to recovery’ en ‘getting there’.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Last running day #verbier #gettingback knee holds up

  Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Op pad met de kids #skiing #tewarm (17C!!!!) maar prachtig #Zwitserland #Verbier

  Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

  Bron: ANP. Beeld: Hollandse Hoogte

  28 februari 2020 - 10:12