×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter-Christiaan en Mark Rutte op pad

  Officiële opening

  Pieter-Christiaan en Mark Rutte op pad

  Prins Pieter-Christiaan bezocht woensdagochtend samen met minister-president Mark Rutte de Energie Academie in Den Haag. Aan het einde van het programma verzorgde de premier de officiële opening van de vakopleiding.


  “Inspirerende plek”

  “Dit prachtige Haagse initiatief koppelt (langdurig) werkzoekenden aan werkgevers en biedt praktijkopleidingen met baangarantie in de sectoren bouw en techniek, energie en logistiek. Een enorm inspirerende plek”, zo twitterde Rutte na afloop.

  LEES OOK:

  “Belangrijk initiatief”

  De prins, aanwezig vanwege zijn betrokkenheid bij stichting Laureus en het daarmee verbonden opvangprogramma ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, sprak na afloop op sociale media van een “belangrijk initiatief om kansen te bieden aan hen die anders mogelijk buitenspel staan op de arbeidsmarkt.”

  Rondleiding

  De prins en de minister-president kregen een toelichting en een rondleiding door de opleidingsruimte, waar ze met deelnemers spraken. Ze ontmoetten onder meer betontimmerlieden, elektriciens, stratenmakers en laadpaalmonteurs in opleiding. “Enorm waardevolle en belangrijke beroepen”, schreef Rutte op Instagram.

  5 februari 2020 - 14:50