×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Soestdijk omgetoverd tot bioscoop

  NFF draait films in paleistuin

  Paleis Soestdijk omgetoverd tot bioscoop

  Het Nederlands Film Festival en Cinema Soestdijk vertonen deze zomer vijf Nederlandse films tegen het magische decor van Paleis Soestdijk. Op 29, 30, 31 augustus en op 5 en 6 september wordt de paleistuin omgetoverd tot een openluchtbioscoop.

  Dat maakte het NFF donderdag bekend. De filmavonden vinden plaats in de tuin aan de achterzijde van het paleis. Bezoekers zijn welkom met een eigen picknickmand en kleed of strandstoel, of kunnen vooraf een filmticket met zitplaats reserveren.

  De keuze voor Nederlandse films is bewust. In de transitie naar een nieuwe bestemming krijgt Paleis Soestdijk de komende jaren een duurzame, nieuwe rol als dé landingsplek voor het beste van de Nederlandse industrie en innovatie, aldus het festival. De reeks gaat van start met de vertoning van de film Dirty God van regisseur Sacha Polak.

  21 juni 2019 - 09:43