×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Noordeinde enkele dagen open voor publiek

  Bestel nu tickets voor de Koninklijke Stallen

  Paleis Noordeinde enkele dagen open voor publiek

  Goed nieuws voor royalty fans. Zij kunnen de komende weekeinden weer een kijkje nemen in Paleis Noordeinde en in de Koninklijke Stallen. De gebouwen in Den Haag worden voor het vierde jaar enkele dagen opengesteld voor publiek.

  De deuren van het werkpaleis van koning Willem-Alexander aan het Noordeinde en het Koninklijk Staldepartement gaan zaterdag en de drie zaterdagen erna open. De naast het paleis gelegen stallen zijn vrijdag en de drie vrijdagen erna te bezichtigen.

  Koning Willem-Alexander stelde het Haagse werkpaleis in de zomer van 2016 voor het eerst open voor publiek. Duizenden belangstellenden gingen kijken.

  Bezoekers moeten een toegangsbewijs hebben. Voor Paleis Noordeinde zijn de kaarten uitverkocht, voor de stallen nog niet.

  Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Paleis Noordeinde.

  2 augustus 2019 - 11:00