×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Noordeinde binnen een dag uitverkocht

  Stallen openen vanaf 3 augustus

  Paleis Noordeinde binnen een dag uitverkocht

  Wie Paleis Noordeinde deze zomer nog van binnen wil zien, moet worden teleurgesteld. De toegangskaartjes zijn, net als voorgaande jaren, binnen een dag uitverkocht. Voor de Koninklijke Stallen zijn nog wel kaartjes beschikbaar.

  De kaartverkoop voor de twee locaties ging woensdag van start. Het paleis en de stallen openen vanaf 3 augustus op vier achtereenvolgende zaterdagen hun deuren. De Koninklijke Stallen kunnen daarnaast ook vier vrijdagmiddagen vanaf 2 augustus worden bewonderd.

  Het paleis is maar beperkt open, omdat Noordeinde wordt gebruikt als het kantoor van de koning. Daarnaast is het monumentale gebouw kwetsbaar.

  De kaartjes zijn te koop via de website van het Paleis Noordeinde. Per boeking kunnen maximaal twaalf kaarten worden besteld voor de stallen.

  6 juli 2019 - 12:20