×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Noordeinde binnen een dag uitverkocht

  Stallen openen vanaf 3 augustus

  Paleis Noordeinde binnen een dag uitverkocht

  Wie Paleis Noordeinde deze zomer nog van binnen wil zien, moet worden teleurgesteld. De toegangskaartjes zijn, net als voorgaande jaren, binnen een dag uitverkocht. Voor de Koninklijke Stallen zijn nog wel kaartjes beschikbaar.

  De kaartverkoop voor de twee locaties ging woensdag van start. Het paleis en de stallen openen vanaf 3 augustus op vier achtereenvolgende zaterdagen hun deuren. De Koninklijke Stallen kunnen daarnaast ook vier vrijdagmiddagen vanaf 2 augustus worden bewonderd.

  Het paleis is maar beperkt open, omdat Noordeinde wordt gebruikt als het kantoor van de koning. Daarnaast is het monumentale gebouw kwetsbaar.

  De kaartjes zijn te koop via de website van het Paleis Noordeinde. Per boeking kunnen maximaal twaalf kaarten worden besteld voor de stallen.

  6 juli 2019 - 12:20