×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oudste zoon Christina gaat voor design- en architectuurprijs

  Nog twee dagen om te stemmen

  Oudste zoon Christina gaat voor design- en architectuurprijs

  Bernardo Guillermo, de oudste zoon van de vorige maand overleden prinses Christina, dingt mee naar de tiende internationale design- en architectuurprijs 2019. Op sociale media roept hij op om op zijn in de categorie ‘tafels’ genomineerde Melissatafel te stemmen. “Alsjeblieft stem op mij”, aldus Bernardo (42).

  De neef van koning Willem-Alexander woont en werkt sinds 2011 in Londen, waarnaartoe hij verhuisde vanuit New York. Hij omschrijft zichzelf als architectonisch ontwerper en meubelmaker. Met dat werk heeft hij zowel in Amerika als in Engeland al verschillende prijzen in de wacht gesleept, zo maakt zijn website duidelijk.

  Op Instagram toont Bernardo een waaier aan ontwerpen, van tafels, tot stoelen, kasten en een stijlvolle trap. De afbeeldingen krijgen ‘likes’ van de familie, onder wie prins Bernhard en prinses Viktória. Ook beveelt hij het werk aan van vriendin Georgina Turvey.

  17 september 2019 - 15:10